Het verhaal van Bob en Els

 

Toen Bob en Els in 1986 elkaar leerden kennen, was het al heel snel duidelijk : buiten een heel gelukkig gezin, wilden ze heel graag zelfstandig worden. Na hun studies (en voor Bob nog een jaartje extra legerdienst) in 1991, begonnen ze met de uitwerking van hun eerste droom : BVBA Bob Vergauwen werd opgericht.

Voor kleine verbouwingswerken stond Bob paraat om de juiste oplossing te bieden. In 1993 ging hun tweede droom in vervulling : Trouwen.


Praten over badkamers.

 

Tot Bob en Els op een avond in 1994 begonnen te praten over badkamers. Al snel werden een paar beurzen bezocht, connecties gelegd en een mooi pand gevonden. Met de 2 eerste letters van hun achternaam VE en JA en een gele badeend als Logo zag hun eerste “kindje” het levenslicht: renoveren van badkamers en douches. Op 23 september 1994 openden ze een mooie showroom op de Provincialebaan in Lippelo. Hun troeven : praktische kennis, klantvriendelijkheid en correctheid. Dit zorgde na jaren voor heel veel tevreden klanten, maar ook voor een mooie tewerkstelling van 14 fantastische werkkrachten en een verdriedubbeling van hun toonzaal.


Een nieuwe passie

 

Ondertussen werd ook hun liefde bezegeld met 2 lieve kinderen : Celien (1998) en Lowie (2000).

Maar er borrelde ook nog een nieuwe passie : het verbouwen en verhuren van appartementen. Oorspronkelijk zoals ze het in de volksmond zeggen “voor later, als appeltje voor de dorst”... . Met de 2 eerste letters van hun voornaam ELBO, werd hun ‘vastgoedbedrijf’ opgericht.

Toen er in 2017 interesse was om Veja over te nemen, namen Bob en Els de kans om na 22 jaar badkamers hun carrière om te zetten in een nieuwe uitdaging : kleinschalige projectontwikkeling. Meer bepaald het bouwen en verkopen van nieuwbouwwoningen en appartementen. Op deze manier kwamen ze in een iets “rustiger” vaarwater terecht. Ook deze keer zochten ze naar 2 eerste letters, maar nu van hun kinderen : CELO-Projects was geboren.


Ook nu houden Bob en Els zich aan hun troeven :

 

  • Praktische kennis : Zowel Bob als Els werken graag mee aan de opbouw van hun gebouwen : leidingen, de badkamer uiteraard en de ‘onzichtbare’ praktische taken nemen ze graag voor hun rekening. 25 jaar ervaring in de bouwsector is een geweldige troef.
  • Klantvriendelijkheid : meehelpen in de keuze van de koper, meezoeken naar mogelijk nieuwe ideeën.
  • Correctheid : goede afspraken maken goede vrienden !

Dankzij de goede familiale samenwerking, kunnen Bob en Els ook rekenen op heel wat hulp en nieuwe inzichten van hun kinderen : sociale media, computer, nieuwe bouwtechnieken enz… de tijd staat niet stil… .

Dat het niet altijd van een “leien dakje” liep, dat zal iedereen wel begrijpen, maar Bob en Els mogen terecht fier zijn op wat zij al die jaren “opgebouwd” hebben.